Az arcbőr fajtái és az ápolásának a veszélyei.

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

Az arcbőr fajtái és az ápolásának a veszélyei:

Az arc megtisztítása a bőr ápolásának egyik, ha nem legfontosabb alappillére. A megfelelő tisztítás nélkül egyetlen kozmetikai termék sem képes hatékonyan ápolni a bőrt. A megfelelő arctisztító kiválasztása azonban nem egyszerű feladata. Nagyon sok szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy a megfelelő terméket válasszuk ki bőrünk ápolására.

A bőrtípusoknak legmegfelelőbb arctisztítókról a következőket kell tudni:

A normál bőr arctejjel, a vegyes és kombinált bőr arctejjel vagy tisztító géllel, a vízhiányos bőr csakis arctejjel, az érett bőr arctejjel, a száraz bőr arctejjel és arctisztító olajjal, a zsíros bőr csak arctisztító géllel vagy szappannal és az érzékeny bőr csak arctejjel tisztítható meg a leghatásosabban.

A bőr problémája is nagyban befolyásolja azt, hogy melyik termék mellett döntsünk.

Attól, hogy zsíros egy bőr még nem szükségszerű, hogy pattanásos is legyen. Ha azonban még pattanásos is, akkor nagyon fontos, hogy a sima zsírtalanító krém jó, ehelyett inkább baktérium ölő hatással rendelkező terméket kell alkalmazni.

Most vegyük sorra a különböző bőrproblémákat:
A pattanásos bőr fertőtlenítő hatású tisztítást igényel, a zsíros bőr zsíroldó hatással is rendelkező készítményt, a sápadt és akár elszarusodott bőr már AHA-savas tisztítót, a ráncos és laza megereszkedett bőr olyan krémet igényel, amely bőrtápláló anyagokat tartalmaz többségében. A nagyon kiszáradt és egyben hámló bőr egy sokkal zsírosabb arctejet vagy tisztítót igényel. Az érzékeny bőr kezelése sem egyszerű, hiszen illatanyag mentes készítményekkel kell kezelni, hogy az érzékenység miatti kipirosodás, kiütés nehogy bekövetkezzen.

Nézzük meg közelebbről, hogy az egyes tisztító típusokról mit érdemes tudni:
Az arctej a smink eltávolítására és a szennyeződések megszüntetésére kiváló készítmény. Zsíranyagból, emulgeáló szerekből és vízből áll. Állaga emulzió és egy vattakorong segítségével lehet bőrünkre felvinni. Az arclemosó gél, ahogy nevében is benne van, egy gél állagú tisztító készítmény. Ha vízzel keverjük el, akkor felhabosodik és így távolítja el a szükségtelen sminket és szennyeződéseket. Használata előtt a sminket érdemes még egy sminklemosóval is eltávolítani. Az arctisztító olaj általában hidrofil olaj, amely vízzel keverendő össze és így egy lágy emulziót kapunk. Száraz bőrre lehet felvinni és bedörzsölni a bőrbe. A szappanokat inkább a zsírosabb bőrűeknek ajánljuk, hiszen a szappannak szárító hatása van. Mindig bő vízzel kell leöblíteni. A Syndetek a szappanhon igen hasonló tisztító. Szilárd vagy folyékony halmazállapotban is forgalomba hozzák. Zsíros és száraz bőrrel rendelkezők egyaránt használhatják. A sminklemosókat mind folyékony víz állagban mind pedig arctejhez hasonló állagúban megvásárolhatjuk.
 • Partnerünk:

  Ahová a királyok is járnak:

  KirályFitness konditerem

  Budapest? Konditerem? Tudjuk, nagyon sok van belőle és vannak olcsóbbak és drágábbak is egyaránt. Mégis, hogyan kellene dönteni? Aki konditerembe akar menni azoknak ez a kérdés minden bizonnyal felmerül a fekükben. Aki Budapets-en lakik azoknak főleg a könnyű megközelíthetőség a legfőbb szempont és az ár. A KirályFitness konditerem az pont ilyen, a 4-6 villamos vonalán megtalálható és pénztárcabarát. Kell ennél több?

 • Partnerünk:

  Zongora, bútor szállítás:

  zongora, bútor szállítás

  Egy szó 3x: speciális, speciális, speciális. A zongora és a bútor szállítás eléggé speciális dolog így nem érdemes vele próbálkozni, hogy hátha sikerűl. Kollégáink képzett rakodó munkások így nekik gyerekjáték biztonságosan eljuttatni A pontból B pontba a drága zongorát vagy bútort. A zongora, bútor szállítás árainkat a megkeresés után telefonon vagy e-mailben tudjuk megmondani bizonyos kérdések megválaszolása után.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Csonka Edina vagyok kozmetikus:

  Csonka Edina kozmetikus

  Manapság már nem csak a nők hanem a férfiak is járnak kozmetikushoz ezt én is tapasztaltam az ügyfeleim változatosságában. Manapság a sok vegyszer miatt a bőrünket nagyon sok irritáció éri és sajnos kezelésre van szüksége. Illetve a hormonális változásik is nagyon kellemetlenek tudnak lenni. Én egy fiatal vállalkozó vagyok aki Érd-en és Százhalombattán egyaránt dolgozom és várom a kedves ügyfeleket. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb legyek a szakmámban ami egyben a hobbim is. Szerencsére elmondhatom magamról, hogy a hobbim a munkám. Nézd meg a weboldalam (Csonka Edina kozmetikus) és jelentkezz is be akár.

 • Partnerünk:

  Lefolyótakarítás olcsón

  lefolyotakaritas.hu

  Minden házban van lefolyó ahová bevezették a vizet, ugyebár ahol lefolyik a víz az a lefolyó (csatorna). Képzeljük el, hogy abba a kis csőbe belekerül az ételmaradék vagy éppen a macskaalom stb. Ekkor keletkeznek a dugulások amiket sokan nem is értenek mi történt. Összeségében nagyon egyszerű egy kis csőbe ha leengedünk olyat ami túl nagy akkor az megakad és nem megy utána le semmi. Ilyen amikor a barlangász beszorul egy kis folyosóba vagy a torkunkon a falat. Mi duguláselhárítók azért vagyunk, hogy kidugítsunk és újra élhetővé tegyük a lakást. Látogasson el a weboldalunkra ( https://lefolyotakaritas.hu/ ) ahol sokkal több információt talál erről a témáról.