Az arcbőr fajtái és az ápolásának a veszélyei.

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

Az arcbőr fajtái és az ápolásának a veszélyei:

Az arc megtisztítása a bőr ápolásának egyik, ha nem legfontosabb alappillére. A megfelelő tisztítás nélkül egyetlen kozmetikai termék sem képes hatékonyan ápolni a bőrt. A megfelelő arctisztító kiválasztása azonban nem egyszerű feladata. Nagyon sok szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy a megfelelő terméket válasszuk ki bőrünk ápolására.

A bőrtípusoknak legmegfelelőbb arctisztítókról a következőket kell tudni:

A normál bőr arctejjel, a vegyes és kombinált bőr arctejjel vagy tisztító géllel, a vízhiányos bőr csakis arctejjel, az érett bőr arctejjel, a száraz bőr arctejjel és arctisztító olajjal, a zsíros bőr csak arctisztító géllel vagy szappannal és az érzékeny bőr csak arctejjel tisztítható meg a leghatásosabban.

A bőr problémája is nagyban befolyásolja azt, hogy melyik termék mellett döntsünk.

Attól, hogy zsíros egy bőr még nem szükségszerű, hogy pattanásos is legyen. Ha azonban még pattanásos is, akkor nagyon fontos, hogy a sima zsírtalanító krém jó, ehelyett inkább baktérium ölő hatással rendelkező terméket kell alkalmazni.

Most vegyük sorra a különböző bőrproblémákat:
A pattanásos bőr fertőtlenítő hatású tisztítást igényel, a zsíros bőr zsíroldó hatással is rendelkező készítményt, a sápadt és akár elszarusodott bőr már AHA-savas tisztítót, a ráncos és laza megereszkedett bőr olyan krémet igényel, amely bőrtápláló anyagokat tartalmaz többségében. A nagyon kiszáradt és egyben hámló bőr egy sokkal zsírosabb arctejet vagy tisztítót igényel. Az érzékeny bőr kezelése sem egyszerű, hiszen illatanyag mentes készítményekkel kell kezelni, hogy az érzékenység miatti kipirosodás, kiütés nehogy bekövetkezzen.

Nézzük meg közelebbről, hogy az egyes tisztító típusokról mit érdemes tudni:
Az arctej a smink eltávolítására és a szennyeződések megszüntetésére kiváló készítmény. Zsíranyagból, emulgeáló szerekből és vízből áll. Állaga emulzió és egy vattakorong segítségével lehet bőrünkre felvinni. Az arclemosó gél, ahogy nevében is benne van, egy gél állagú tisztító készítmény. Ha vízzel keverjük el, akkor felhabosodik és így távolítja el a szükségtelen sminket és szennyeződéseket. Használata előtt a sminket érdemes még egy sminklemosóval is eltávolítani. Az arctisztító olaj általában hidrofil olaj, amely vízzel keverendő össze és így egy lágy emulziót kapunk. Száraz bőrre lehet felvinni és bedörzsölni a bőrbe. A szappanokat inkább a zsírosabb bőrűeknek ajánljuk, hiszen a szappannak szárító hatása van. Mindig bő vízzel kell leöblíteni. A Syndetek a szappanhon igen hasonló tisztító. Szilárd vagy folyékony halmazállapotban is forgalomba hozzák. Zsíros és száraz bőrrel rendelkezők egyaránt használhatják. A sminklemosókat mind folyékony víz állagban mind pedig arctejhez hasonló állagúban megvásárolhatjuk.
 • Partnerünk:

  Gabitiral extrém sportbemutatók

  Gabitiral

  A Gabitiral nem csak egy élményt és nem csak 1 látványt nyújt hanem egy örök emléket is ad. Olyan rendezvényeket láthat és tapasztalhat amit az ember az életében nem láthat sokszor. A cirkuszban is vannak látványos ugrások és szaltók de mi mindezt kerékpárral végezzük. Sok gyerek imád kerékpározni ezért a bemutatóinkat főleg olyan családi napok vagy falunapoknak ajánljuk ahol sok a gyerek vagy sportrajongó. Látogasson el weboldalunkra: extrém sportbemutatók ahol további információkat és árakat is olvashat.

 • Partnerünk:

  Éjjel nappali vízvezeték szerelő Pest megyében!

  vízvezeték szerelés

  Amikor ömlik a víz a törött csőből akkor sok mindent nem lehet tenni maximum elzárni a vizet de mit lehet csinálni víz nélkül? Szakembereink éjjel és nappal dolgoznak a vízvezetékeken hogy ne kelljen senkinek víz nélkül lennie mert azért a wc-t is le kell húzni valahogy. Cégünk szakemberei szakképzettek és tapasztaltak és addig nem mennek el a helyszínről amíg meg nem oldották a problémát. Látogasson el vízvezeték szerelés-sel foglalkozó weboldalunkra hátha megtalálja a megoldást a problémájára.

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing ügynökség

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing ügynökség nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Domain, weboldal eladása:

  web

  Milyen okai lehet annak, hogy valaki eladja a meglévő vállalkozását vagy weboldalát? Egészségügyileg az a javasolt, hogy 10 évente változtassunk az életmódunkon mert így egészséges. 10 éve 1 szakmában sok ez tény. A már felépített weboldalt vagy céget senkinek nincs szíve csak úgy eldobni magától, így megpróbálják eladni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen. Nincs regisztrációhoz kötve és összesen pár percet vesz igénybe az egész művelet. Röviden: ez egy hirdetéses oldal ahol a domain eladás és a cég értékesítés az egyetlen hirdethető lehetőség.