Blog | Bőrápolás télen

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

Bőrápolás télen:

Bőrünk ápolása minden évszakban fontos, de télen különösen nagy figyelmet kell szentelnünk a bőrápolásnak. A hosszú téli hónapokban kevesebb a napfény, ez nem csak a hangulatunkat, hanem testünk első számú védelmi vonalát, a bőrt is megviselik. A lakásban a meleg, száraz levegő, kint pedig a hideg, csapadékos szeles levegő közti hőmérséklet különbség erősen szárító hatású. Fontos tény, az is, hogy 8 Celsius fok alatt a bőr természetes védőtakarója nem képes megújulni.

A környezeti hatások okozta bőrszárazság megelőzésében és kezelésében nagyon fontos a megfelelő bőrápolás. A testrészek közül leginkább az arc, és a kéz van kitéve a környezeti hatásoknak. Fontos figyelnünk a helyes táplálkozásra táplálkozás és a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelére. Napi 2-3 liter folyadék bevitele szükséges ahhoz, hogy bőrünk megfelelően hidratált legyen. A forró vizes fürdő helyett válasszuk a zuhanyozást, mivel a forró víz és a habfürdő leoldja a bőr természetes védekező funkciójához szükséges lipid réteget. Kerülnünk kell az erősen szárító szappanok és az alkohol tartalmú lemosók használatát is. Fürdés zuhanyzás után használjunk hidratáló hatású testápolót. A legjobb hatás érdekében a krémet, még nedves bőrre vigyük fel.

Ha szeretnénk elkerülni arcunk és kezünk kiszáradását, fontos, hogy megfelelően zsíros kéz és arckrémet használjunk, mert igy megvédhetjük leginkább igénybe vett területeket és megőrizzük a bőrünk felületén képződő természetes zsírréteget. A bőrszáradás nem csak múló kellemetlenség, hanem kellemetlen bőrbetegségek kialakulásához is hozzájárulhat.

A kiszáradt bőr elveszti természetes védekezőképességét, és teret enged a baktériumok és vírusok okozta fertőzéseknek.


 • Partnerünk:

  Spanyol és Farncia receptek egy helyen:

  receptes oldal

  Eleged van már a húslevesből meg a pörköltből? Valami újra vágysz? Ezen az receptes oldal-on a címben szereplő hagyományos és speciális ételek receptjeit lehet megtalálni. Ezen kívül a tengeri ételek is nagy szerepet kapnak a weboldalon. A finom recepteken nem esélytelen megcsinálni csak kell hozzá egy részletes bemutatás képekkel. Ha nem akarja megfőzni őket akkor is érdemes ellátogatni a weboldalra mert számos más partnerünk által készített termékkel és szolgáltatással tud találkozni. Kell ennél több időtöltés?

 • Partnerünk:

  Társasházkezelő Pest megyében:

  Provi-Domus társasházkezelő Kft.

  A Provi-Domus társasházkezelő Kft. óriási tapasztalattal és a háta mögött számos társasház kezeléssel büszkélkedhet. Nem csak a mindennapos vagy időszakos problémákat oldjuk meg a számvizsgálaton kívül, hanem teljes körűen képzettek vagyunk felújításokban is. Nincs megelégedve az előző közös képviselő munkájával? Gondjai vannak a szomszédokkal de a közös képviselő nem cselekszik? Akkor próbáljon ki valami újat és valami jobban mert cégünk kifejezetten erre szakosodott.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.

 • Partnerünk:

  Bojler szerelés fix áron:

  bojler szerelés

  A melegvíz egyik feltétele a bojler megléte, lehet ez ipari vagy egy kis háztartás bojlere az nem számít. Valaminek fel kell melegíteni a vizet és ha ez nincs meg akkor marad a hidegvíz lehetősége amit nem igazán szeret mindenki. Cégünk bojlerszereléssel és cseréjével foglalkozik immáron pár éve. Egy bojler szerelése nem tart olyan sokáig és az árak sem olyan magasak mint egy vízvezeték szerelésnél. Látogasson el weboldalunkra ahol megismerkedhet a bojler szerelés titkaival és lépéseivel.

 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  mesteri duguláselhárítás logo

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.