Blog | Bőrápolás télen

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

Bőrápolás télen:

Bőrünk ápolása minden évszakban fontos, de télen különösen nagy figyelmet kell szentelnünk a bőrápolásnak. A hosszú téli hónapokban kevesebb a napfény, ez nem csak a hangulatunkat, hanem testünk első számú védelmi vonalát, a bőrt is megviselik. A lakásban a meleg, száraz levegő, kint pedig a hideg, csapadékos szeles levegő közti hőmérséklet különbség erősen szárító hatású. Fontos tény, az is, hogy 8 Celsius fok alatt a bőr természetes védőtakarója nem képes megújulni.

A környezeti hatások okozta bőrszárazság megelőzésében és kezelésében nagyon fontos a megfelelő bőrápolás. A testrészek közül leginkább az arc, és a kéz van kitéve a környezeti hatásoknak. Fontos figyelnünk a helyes táplálkozásra táplálkozás és a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelére. Napi 2-3 liter folyadék bevitele szükséges ahhoz, hogy bőrünk megfelelően hidratált legyen. A forró vizes fürdő helyett válasszuk a zuhanyozást, mivel a forró víz és a habfürdő leoldja a bőr természetes védekező funkciójához szükséges lipid réteget. Kerülnünk kell az erősen szárító szappanok és az alkohol tartalmú lemosók használatát is. Fürdés zuhanyzás után használjunk hidratáló hatású testápolót. A legjobb hatás érdekében a krémet, még nedves bőrre vigyük fel.

Ha szeretnénk elkerülni arcunk és kezünk kiszáradását, fontos, hogy megfelelően zsíros kéz és arckrémet használjunk, mert igy megvédhetjük leginkább igénybe vett területeket és megőrizzük a bőrünk felületén képződő természetes zsírréteget. A bőrszáradás nem csak múló kellemetlenség, hanem kellemetlen bőrbetegségek kialakulásához is hozzájárulhat.

A kiszáradt bőr elveszti természetes védekezőképességét, és teret enged a baktériumok és vírusok okozta fertőzéseknek.


 • Partnerünk:

  A szakember mindig jól jön a háznál:

  szakember logo

  Aszakember.hu duguláselhárítással foglalkozik és amint a címünkben is lehet olvasni mi szakemberek vagyunk akiknél nincs lehetetlen. A mai világban ahol a virtuális valóság lassacskán a háztartások mindennapjává fog válni, a szakmunkákat egyre kevesebben tudják elvégezni. Már 10 középkorú emberből 8 össze tud rakni egy számítógépet vagy megcsinálni bármit ami számítástechnika de egy vízvezetéket nem tud megjavítani. Cégünk szakemberei nem tudnak számítógépet szerelni de minden mást meg tud javítani a lakásban. Ahogy haladunk a korral egyre jobban ez lesz a tendencia, keressen minket ha szakember-re lenne szüksége.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés fix áron:

  vízvezeték szerelő

  Mint minden a vízvezeték is elöregedhet és eltörhet ez sem kivétel. Manapság már egyre kevesebb az a szakember a piacon és még annál is kevesebb az az ember akinek a szerelés a hobbia és megtudná otthon csinálni a vezetéket. Cégünk minden munkát fix áron vállal, mi így alakítottuk ki az üzletpolitikánkat és eddig éveken keresztül tökéletesen működik. Nem kell félni a többlet költségektől mert nálunk ilyen nincsen.  Látogasson el a vízvezeték szerelő weboldalunkra és az árainkat is megtekintheti.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás

  duguláselhárítás

  Nem mindenkinél fordult még elő dugulás a wc-ben vagy bármelyik lefolyóban a lakásban. Akinek még sosem volt annak érdemes utánajárni, hogy hogyan is lehet elkerülni a dugulást mert sajnos súlyos pénzekbe kerül ha eljön a baj. Akinek meg már volt dugulása az tudja, hogy meg kell előzni 1-2 ezer forintért és nem kell kiadni egyszerre 20-30 ezreket, hogy használni tudjuk a wc-t újra. A duguláselhárítás folyamatáról és díjunkról olvashat a weboldalunkon.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.