Blog | Bőrápolás télen

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

Bőrápolás télen:

Bőrünk ápolása minden évszakban fontos, de télen különösen nagy figyelmet kell szentelnünk a bőrápolásnak. A hosszú téli hónapokban kevesebb a napfény, ez nem csak a hangulatunkat, hanem testünk első számú védelmi vonalát, a bőrt is megviselik. A lakásban a meleg, száraz levegő, kint pedig a hideg, csapadékos szeles levegő közti hőmérséklet különbség erősen szárító hatású. Fontos tény, az is, hogy 8 Celsius fok alatt a bőr természetes védőtakarója nem képes megújulni.

A környezeti hatások okozta bőrszárazság megelőzésében és kezelésében nagyon fontos a megfelelő bőrápolás. A testrészek közül leginkább az arc, és a kéz van kitéve a környezeti hatásoknak. Fontos figyelnünk a helyes táplálkozásra táplálkozás és a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék bevitelére. Napi 2-3 liter folyadék bevitele szükséges ahhoz, hogy bőrünk megfelelően hidratált legyen. A forró vizes fürdő helyett válasszuk a zuhanyozást, mivel a forró víz és a habfürdő leoldja a bőr természetes védekező funkciójához szükséges lipid réteget. Kerülnünk kell az erősen szárító szappanok és az alkohol tartalmú lemosók használatát is. Fürdés zuhanyzás után használjunk hidratáló hatású testápolót. A legjobb hatás érdekében a krémet, még nedves bőrre vigyük fel.

Ha szeretnénk elkerülni arcunk és kezünk kiszáradását, fontos, hogy megfelelően zsíros kéz és arckrémet használjunk, mert igy megvédhetjük leginkább igénybe vett területeket és megőrizzük a bőrünk felületén képződő természetes zsírréteget. A bőrszáradás nem csak múló kellemetlenség, hanem kellemetlen bőrbetegségek kialakulásához is hozzájárulhat.

A kiszáradt bőr elveszti természetes védekezőképességét, és teret enged a baktériumok és vírusok okozta fertőzéseknek.


 • Partnerünk:

  Ahová a királyok is járnak:

  KirályFitness konditerem

  Budapest? Konditerem? Tudjuk, nagyon sok van belőle és vannak olcsóbbak és drágábbak is egyaránt. Mégis, hogyan kellene dönteni? Aki konditerembe akar menni azoknak ez a kérdés minden bizonnyal felmerül a fekükben. Aki Budapets-en lakik azoknak főleg a könnyű megközelíthetőség a legfőbb szempont és az ár. A KirályFitness konditerem az pont ilyen, a 4-6 villamos vonalán megtalálható és pénztárcabarát. Kell ennél több?

 • Partnerünk:

  Kartondoboz webáruház:

  iLogistic Kft.

  Miért is kellene nekem kartondobozt venni? A kérés nagyon jó és a válasz is nagyon egyszerű. A kartondobozoknak nagyon sok felhasználási területe van pl: elpakolás, szállítás, csomagküldés, takarás, dizájn stb.. Cégünk az iLogistic Kft. kartondobozok értékesítésével foglalkozik 1 vagy akár 1000 doboz szinten. Ezen kívül pedig logisztikai feladatokat is végez. Ha van egy webáruházunk és vannak raktáron termékeink akkor azt valahol tárolni kell és becsomagolni és eljuttatni a címzetthez. Ezt a folyamatot  az iLogisctic Kft. (kartondoboz.info) egymaga elvégzi helyettünk. Tárol, csomagol, felad! Minden egy helyen.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Törökbálinton és környékén:

  Duguláselhárítás Törökbálint

  Törökbálint sem kivétel sajnos ott is elég gyakorta a dugulás a wc, lefolyó, mosogató-ban. Mivel Törökbálint már pest megyében egy kertes övezet ezért itt a kertekben is szokott probléma lenni. Nagyon sok cég inkább Budapesten és pár km-es vonzáskörzetében dolgozik csak és a pest megyei településekkel nem foglalkoznak. Nálunk ez nem így van! Cégünk Törökbálinton is dolgozik és nem plusz harmincezer forint benzin költséggel. Győződjön meg róla keressen minket Törökbálinton, weboldalunk: Duguláselhárítás Törökbálint, az áraink a földön járnak.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Womas duguláselhárítás 2017-ben:

  Womas duguláselhárítás

  Magát a duguláselhárítást sok ember ismeri már sajnos vagy nem sajnos. Az, hogy milyen eszközökkel végzik el a duguláselhárító szakemberek a dugulást azt viszont már kevesebben ismerik. A womas duguláselhárítás mint ahogy a nevében is benne van a woma géppel végzik. Mi is az a woma, merülhet fel a kérdés? A Woma valójában egy Németországi székhelyű cég magasnyomású pumáinak, szivattyúinak márkaneve: woma.de. A duguláselhárítást legtöbb esetben a magasnyomású vízzel végezzük. Ez a víz minden letapadt sarat elér a csőrendszerben, meglehetősen nagy erőhatással kinyom minden dugót a csőrendszerből.