A sejtkutatás és a fiatalító krémek.

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

A sejtkutatás és a fiatalító krémek:

Amerikában és Európában reneszánszukat élik a ránctalanító krémek, de nézzük meg mit is tudunk most a sejtkutatásról.

Minden akkor kezdődött, amikor pár orvos elkezdett kísérletezni:

tű
Az ízületi gyulladások területén és sejteket vettek le testekből majd ugyanazokba visszafecskendezték. Egy idő után a páciensek azt vették észre, hogy bőrük sokkal lágyabb lett és kevésbé ráncos. Pár nap múlva már a rokonok is észre vették a változásokat. Ralph Bright őssejtekkel foglalkozik és azt mesélte, hogy soha nem fogja elfelejteni azt a nőt, akinek a térdébe őssejteket injektált és pár hónap múlva teljesen megfiatalodva tért vissza hozzá. Az őssejtek már évek óta enyhítik az ízületi gyulladásokat, de a kozmetikai iparban való használatuk még gyerekcipőben jár. Az új generációs krémek először Ausztráliában voltak elérhetőek. Bill Lyon a Sidney-ben élő sebész állatokon végzett kísérletek alapján azt állítja, hogy az őssejtek az orvostudomány Szent Gráljai. Az állatokon végzett kísérletek alapján elmondhatják, hogy az őssejtek javítják a bőr minőségét és integritását. Az orvosok véleménye szerint képes pótolni az elöregedett sejteket és a bőrszöveteket is. Vincent Giampapa New York-i plasztikai sebész egy fiatalító krém márka szóvivője is, így magyarázza a krémek működését: a növekedési faktorok vagy citokinek ismerik a sejtek nyelvét. Más szavakkal ezt úgy magyarázhatná el, hogy sejtek ezrei kommunikálnak egymással és képesek javítani és regenerálni a testet, a bőrt. A Citokinek tele vannak vitaminokkal és tápanyagokkal, így a bőrnek jelet küld a test, amely így lassítja az öregedés jeleinek kialakulását. Mivel az őssejteket képtelenség krémként használni, ezért a citokinek azok, amelyek a krémekben megtalálhatóak.

Dr. Bezik szerint az egész világon folyamatosan folynak

A kutatások a fiatalító krémekkel kapcsolatosan. Az Amerikai kutatás területén ez az egyik leggyorsabban növekvő, hiszen a technológia mögött emberi őssejt-eredetű bőrápolót kívánnak létrehozni.

Dr. Fényes, Lyon és Bezic azonban világossá tették

Hogy amíg nem tudják bizonyítani, hogy a citokinek átjutnak a bőrbe, addig bármilyen nemű következtetés levonása teljesen felesleges. Látva a kutatók és tudósok álláspontjait kijelenthetjük, hogy még mind a mai napig nem látni tisztán, hogy vajon a fiatalító krémek tényleg akkora változást okoznak-e bőrünkön, amely azt sugallja, hogy éveket fiatalodtunk.


 • Partnerünk:

  Éjjeli őrangyal Budapest-en:

  Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal

  Az éjjeli őrangyalok ahogy a nevük is mutatja éjjel jönnek és segítenek a bajban. Akkor ha nincs kit hívni akkor az éjjeli őrangyalok segítenek akik minden éjjel arra várnak, hogy segíthessenek. Az éjjeli őrangyalok nappal is dolgoznak? Természetesen, ez csupán a népi elnevezése a szolgáltatásnak. Az Alexandra sofőr szolgálat éjjeli őrangyal szolgáltatása nem olyan mint az összes többi. A weboldalunkon bővebben tájékozódhat a részletes szolgáltatásaink listájáról.

 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  mesteri duguláselhárítás logo

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.

 • Partnerünk:

  Társasházkezelő Pest megyében:

  Provi-Domus társasházkezelő Kft.

  A Provi-Domus társasházkezelő Kft. óriási tapasztalattal és a háta mögött számos társasház kezeléssel büszkélkedhet. Nem csak a mindennapos vagy időszakos problémákat oldjuk meg a számvizsgálaton kívül, hanem teljes körűen képzettek vagyunk felújításokban is. Nincs megelégedve az előző közös képviselő munkájával? Gondjai vannak a szomszédokkal de a közös képviselő nem cselekszik? Akkor próbáljon ki valami újat és valami jobban mert cégünk kifejezetten erre szakosodott.

 • Partnerünk:

  Bojler szerelés fix áron:

  bojler szerelés

  A melegvíz egyik feltétele a bojler megléte, lehet ez ipari vagy egy kis háztartás bojlere az nem számít. Valaminek fel kell melegíteni a vizet és ha ez nincs meg akkor marad a hidegvíz lehetősége amit nem igazán szeret mindenki. Cégünk bojlerszereléssel és cseréjével foglalkozik immáron pár éve. Egy bojler szerelése nem tart olyan sokáig és az árak sem olyan magasak mint egy vízvezeték szerelésnél. Látogasson el weboldalunkra ahol megismerkedhet a bojler szerelés titkaival és lépéseivel.