A sejtkutatás és a fiatalító krémek.

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

A sejtkutatás és a fiatalító krémek:

Amerikában és Európában reneszánszukat élik a ránctalanító krémek, de nézzük meg mit is tudunk most a sejtkutatásról.

Minden akkor kezdődött, amikor pár orvos elkezdett kísérletezni:

tű
Az ízületi gyulladások területén és sejteket vettek le testekből majd ugyanazokba visszafecskendezték. Egy idő után a páciensek azt vették észre, hogy bőrük sokkal lágyabb lett és kevésbé ráncos. Pár nap múlva már a rokonok is észre vették a változásokat. Ralph Bright őssejtekkel foglalkozik és azt mesélte, hogy soha nem fogja elfelejteni azt a nőt, akinek a térdébe őssejteket injektált és pár hónap múlva teljesen megfiatalodva tért vissza hozzá. Az őssejtek már évek óta enyhítik az ízületi gyulladásokat, de a kozmetikai iparban való használatuk még gyerekcipőben jár. Az új generációs krémek először Ausztráliában voltak elérhetőek. Bill Lyon a Sidney-ben élő sebész állatokon végzett kísérletek alapján azt állítja, hogy az őssejtek az orvostudomány Szent Gráljai. Az állatokon végzett kísérletek alapján elmondhatják, hogy az őssejtek javítják a bőr minőségét és integritását. Az orvosok véleménye szerint képes pótolni az elöregedett sejteket és a bőrszöveteket is. Vincent Giampapa New York-i plasztikai sebész egy fiatalító krém márka szóvivője is, így magyarázza a krémek működését: a növekedési faktorok vagy citokinek ismerik a sejtek nyelvét. Más szavakkal ezt úgy magyarázhatná el, hogy sejtek ezrei kommunikálnak egymással és képesek javítani és regenerálni a testet, a bőrt. A Citokinek tele vannak vitaminokkal és tápanyagokkal, így a bőrnek jelet küld a test, amely így lassítja az öregedés jeleinek kialakulását. Mivel az őssejteket képtelenség krémként használni, ezért a citokinek azok, amelyek a krémekben megtalálhatóak.

Dr. Bezik szerint az egész világon folyamatosan folynak

A kutatások a fiatalító krémekkel kapcsolatosan. Az Amerikai kutatás területén ez az egyik leggyorsabban növekvő, hiszen a technológia mögött emberi őssejt-eredetű bőrápolót kívánnak létrehozni.

Dr. Fényes, Lyon és Bezic azonban világossá tették

Hogy amíg nem tudják bizonyítani, hogy a citokinek átjutnak a bőrbe, addig bármilyen nemű következtetés levonása teljesen felesleges. Látva a kutatók és tudósok álláspontjait kijelenthetjük, hogy még mind a mai napig nem látni tisztán, hogy vajon a fiatalító krémek tényleg akkora változást okoznak-e bőrünkön, amely azt sugallja, hogy éveket fiatalodtunk.


 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing cégeknek

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing cégeknek nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.

 • Partnerünk:

  Éjjel nappali vízvezeték szerelő Pest megyében!

  vízvezeték szerelés

  Amikor ömlik a víz a törött csőből akkor sok mindent nem lehet tenni maximum elzárni a vizet de mit lehet csinálni víz nélkül? Szakembereink éjjel és nappal dolgoznak a vízvezetékeken hogy ne kelljen senkinek víz nélkül lennie mert azért a wc-t is le kell húzni valahogy. Cégünk szakemberei szakképzettek és tapasztaltak és addig nem mennek el a helyszínről amíg meg nem oldották a problémát. Látogasson el vízvezeték szerelés-sel foglalkozó weboldalunkra hátha megtalálja a megoldást a problémájára.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás olcsón

  Duguláselhárítás olcsón

  Olcsó, olcsó, olcsó ez minden ember álma. Amióta létezik a pénz azóta nagyon nehezen adjuk ki a kezünkből. A duguláselhárítás az egész országban drága és összeségében egységes (mindenhol azonos árakon dolgoznak a szakemberek). A Bl-promt kft. nem drágán hanem olcsón ajánlja a szolgáltatásai még a nevünkben is benne van. Igaz hogy nagyon közel vagyunk az átlag árakhoz de azért még sem teljesen ott. Hol végzünk duguláselhárítást? Mikor végzünk? mennyiért végzünk? Minden kérdésre megadjuk a választ a következő weboldalon: Duguláselhárítás olcsón

 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  Társasházkezelő Pest megyében:

  Provi-Domus társasházkezelő Kft.

  A Provi-Domus társasházkezelő Kft. óriási tapasztalattal és a háta mögött számos társasház kezeléssel büszkélkedhet. Nem csak a mindennapos vagy időszakos problémákat oldjuk meg a számvizsgálaton kívül, hanem teljes körűen képzettek vagyunk felújításokban is. Nincs megelégedve az előző közös képviselő munkájával? Gondjai vannak a szomszédokkal de a közös képviselő nem cselekszik? Akkor próbáljon ki valami újat és valami jobban mert cégünk kifejezetten erre szakosodott.