A sejtkutatás és a fiatalító krémek.

Ránctalanító krémet, fiatalító szérumot keres? A lehető legjobb helyen jár! Nőknek és férfiaknak egyaránt!

A sejtkutatás és a fiatalító krémek:

Amerikában és Európában reneszánszukat élik a ránctalanító krémek, de nézzük meg mit is tudunk most a sejtkutatásról.

Minden akkor kezdődött, amikor pár orvos elkezdett kísérletezni:

tű
Az ízületi gyulladások területén és sejteket vettek le testekből majd ugyanazokba visszafecskendezték. Egy idő után a páciensek azt vették észre, hogy bőrük sokkal lágyabb lett és kevésbé ráncos. Pár nap múlva már a rokonok is észre vették a változásokat. Ralph Bright őssejtekkel foglalkozik és azt mesélte, hogy soha nem fogja elfelejteni azt a nőt, akinek a térdébe őssejteket injektált és pár hónap múlva teljesen megfiatalodva tért vissza hozzá. Az őssejtek már évek óta enyhítik az ízületi gyulladásokat, de a kozmetikai iparban való használatuk még gyerekcipőben jár. Az új generációs krémek először Ausztráliában voltak elérhetőek. Bill Lyon a Sidney-ben élő sebész állatokon végzett kísérletek alapján azt állítja, hogy az őssejtek az orvostudomány Szent Gráljai. Az állatokon végzett kísérletek alapján elmondhatják, hogy az őssejtek javítják a bőr minőségét és integritását. Az orvosok véleménye szerint képes pótolni az elöregedett sejteket és a bőrszöveteket is. Vincent Giampapa New York-i plasztikai sebész egy fiatalító krém márka szóvivője is, így magyarázza a krémek működését: a növekedési faktorok vagy citokinek ismerik a sejtek nyelvét. Más szavakkal ezt úgy magyarázhatná el, hogy sejtek ezrei kommunikálnak egymással és képesek javítani és regenerálni a testet, a bőrt. A Citokinek tele vannak vitaminokkal és tápanyagokkal, így a bőrnek jelet küld a test, amely így lassítja az öregedés jeleinek kialakulását. Mivel az őssejteket képtelenség krémként használni, ezért a citokinek azok, amelyek a krémekben megtalálhatóak.

Dr. Bezik szerint az egész világon folyamatosan folynak

A kutatások a fiatalító krémekkel kapcsolatosan. Az Amerikai kutatás területén ez az egyik leggyorsabban növekvő, hiszen a technológia mögött emberi őssejt-eredetű bőrápolót kívánnak létrehozni.

Dr. Fényes, Lyon és Bezic azonban világossá tették

Hogy amíg nem tudják bizonyítani, hogy a citokinek átjutnak a bőrbe, addig bármilyen nemű következtetés levonása teljesen felesleges. Látva a kutatók és tudósok álláspontjait kijelenthetjük, hogy még mind a mai napig nem látni tisztán, hogy vajon a fiatalító krémek tényleg akkora változást okoznak-e bőrünkön, amely azt sugallja, hogy éveket fiatalodtunk.


 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás árak garanciával és ajándékkal:

  Duguláselhárítás korrekt áron

  2018-ra már a kereslet és a kínálat a duguláselhárítás szolgáltatásban felborult. Sokkal több a szolgáltatást nyújtó cég mint a kereslet vagyis sok a szakember de kevés már rá a dugulás. Ez egyben jó mert az emberek megtanulták használni a vízvezeték rendszereket és ezzel megspórolják a duguláselhárítás árak-at. A másik részről pedig akinek a lakásában rosszul van kiépítve a rendszer ott nem tehet semmit a duguláselkerülése végett. Sajnos sok a haszonleső ebben a szakmában de minden gyorsszolgálatnál elmondható ez kezdve a redőnyösökkel. A duguláselhárítás korrekt áron 168 óra garanciát ad minden elvégzett munkáknak és nem is vagyunk olyan drágák.

 • Partnerünk:

  Éjjel nappali vízvezeték szerelő Pest megyében!

  vízvezeték szerelés

  Amikor ömlik a víz a törött csőből akkor sok mindent nem lehet tenni maximum elzárni a vizet de mit lehet csinálni víz nélkül? Szakembereink éjjel és nappal dolgoznak a vízvezetékeken hogy ne kelljen senkinek víz nélkül lennie mert azért a wc-t is le kell húzni valahogy. Cégünk szakemberei szakképzettek és tapasztaltak és addig nem mennek el a helyszínről amíg meg nem oldották a problémát. Látogasson el vízvezeték szerelés-sel foglalkozó weboldalunkra hátha megtalálja a megoldást a problémájára.

 • Partnerünk:

  Nincs olyan, hogy megoldhatatlan rejtvény:

  rejtvény kereső

  Bizonyára mindenki ismeri a rejtvényújságokat vagy a mai modern világban már inkább az internetes online rejtvényeket. Nem létezik olyan ember a földön aki mindenre tudna válaszolni, ezért is léteznek bizonyos rejtvény kereső weboldalak amik megadják nekünk a helyes választ. Természetesen ez csalás de inkább csaljon az ember mint sohase oldja meg a rejtvényt. Az ilyen weboldalak működése egyszerű: a kereső mezőbe beírjuk amit nem tudunk és rányomunk a kereső gombra. Nagyon fontos, hogy csupán a lehetséges megoldásokat fogjuk megkapni ami nem feltétlen az amire nekünk szükségünk van.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Miskolc-on!

  duguláselhárítás miskolc

  Akik vidékről költöznek fel Miskolc-ra azoknak ez új fogalom lehet, hogy duguláselhárítás. Sajnos ez a modern korral jött de nem pár éve hanem már több száz éve megkeseríti az emberek életét. Vidéken a családi házaknál viszonylag ritka a dugulás mert jól felépített csatorna rendszerek vannak. Sajnos a gyorsan felhúzott 10 emeletes lakóházaknál gyakoribb a dugulás és mindeniknek magának kell megoldani saját zsebből. Miskolcon sincs másképpen a helyzet, itt is gyakori a dugulás és a duguláselhárító viszonylag kevés van. Látogasson el weboldalunkra: duguláselhárítás miskolc és tájékozódjon cégünkről és árainkról.

 • Partnerünk:

  Az autómentés mesterei:

  autómentés éjjel és nappal

  Amióta léteznek autók és motorok azóta léteznek autómentők is mivel olyan autó vagy motor nincs ami nem romlik el. Képzeljük el ha nem létezne autómentő szolgáltatás akkor mára már mindenhol rossz autók állnának az utak szélén elrohadva. Cégünk arra esküdött el, hogy a lerobbant autósoknak segít mert mi is tudjuk milyen az ha elrobban az ember. Szolgáltatásunk a nap minden órájában éjjel és nappal is elérhető. Keresse fel weboldalunkat: automento-m3.hu